Wat kunt u doen bij problemen in de woning

Indienen reparatieverzoek

Wilt u een reparatieverzoek indienen, dan kunt u een email sturen naar info@wstkockengen.nl. Vermeld in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer en de aard van de klacht. Deze mail wordt iedere werkdag, dat we geopend zijn, gelezen en zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien u nog klachtenkaarten heeft, kunt u deze ook invullen en bij ons langsbrengen aan de Schoolweg 5A te Kockengen.

Stuur ons een reparatieverzoek

Tuin ophogen

De tuinen in Kockengen hebben de gewoonte te verzakken, daar kunnen wij weinig aan doen. Om uw tuin op te hogen bieden wij u gratis grond en zand aan. U kunt uw verzoek indienen via de mail info@wstkockengen.nl of via een klachtenkaart. Wanneer u het lastig vindt een schatting te maken van de benodigde hoeveelheid, dan willen wij u daarbij helpen. Vermeld u dit dan bij de aanvraag.

Stuur ons een email

Voor noodgevallen na sluitingstijd van ons kantoor is Bouwbedrijf Dijkers beschikbaar:

In geval van ruitbreuk of problemen met toegangsdeuren die zijn ontstaan in het weekend of in de avonduren, verzoeken wij u contact op te nemen met bouwbedrijf Dijkers,
telefoonnummer: 06-53 25 96 26
U dient deze klacht tevens via de mail of met een klachtenkaart te melden bij ons kantoor voor administratieve verwerking.