Zorgcentrum Kockengen "Overdorp"

Op de begane grond van het zorgcentrum bevinden zich zeven zelfstandige aanleunwoningen. Op de eerste en tweede verdiepingen bevinden zich de zorgwoningen. Voor meer informatie over de zorgwoningen kunt u de site van Stichting Zorggroep de Vechtstreek bezoeken. Klik hier om naar de site van Stichting Zorggroep de Vechtstreek te gaan.
Op de derde verdieping bevinden zich vijf zelfstandige appartementen. Voor informatie over de zelfstandige woningen kunt u contact opnemen met de Woningstichting . Bij de andere ingang vindt u de in 2005 gerealiseerde zeventien zelfstandige aanleunwoningen. Naast het Atrium op de begane grond bevindt zich het kantoor van de Woningstichting.

Wanneer u als inwoner van gemeente Stichtse Vecht in aanmerking wilt komen voor een aanleunwoning verzoeken wij u dit aan ons kantoor te melden. Op het moment dat het "thuis echt niet meer gaat" adviseren wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met Stichting Zorggroep de Vechtstreek. Zij kunnen u informatie geven m.b.t. de zorgafdelingen in Overdorp.

Klikt u op een van onderstaande links voor meer informatie over Overdorp