Contact

Woningstichting Kockengen

Schoolweg 5A
3628 BG  Kockengen

Kamer van Koophandel: 30039251
Bank: NL02 RABO 0332 8005 20

Telefoon: 0346-241701
 
Mail: info@wstkockengen.nl

Ons kantoor is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 11:30 uur (uitgezonderd feestdagen).
Op woensdag en vrijdag zijn wij gesloten.

Meldpunt Zorg en Overlast
Telefoonnummer op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur: 030-6305480
Mailadres: meldpunt@ggdmn.nl
Voor meer informatie verzoeken wij u te gaan naar de site: www.ggdru.nl

WMO
Bij de gemeente Stichtse Vecht kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg. Informatie over de WMO is beschikbaar op de website van de gemeente. Op Socialekaartnederland vindt u informatie over lokale organisaties, inwonersgroepen en instellingen die u kunnen helpen. Denk aan kleine hand- en spandiensten, sociale activiteiten, hulp bij administratie of ondersteuning van maatschappelijk werk. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de gemeente voor informatie en advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Woningnet

Voor het reageren op een woning in de regio Utrecht verwijzen wij u naar de site van Woningnet. Hier kunt u ook terecht voor inschrijfformulieren.

Buurtbemiddeling

Bij overlast van andere bewoners in de buurt kunt u hulp inschakelen van buurtbemiddeling. Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Stichtse Vecht

Voor informatie omtrent wonen, zorg, onderwijs, vrije tijd en politiek kunt u terecht op de site van de gemeente Stichtse Vecht. Klik hier om naar de site te gaan.

Huurtoeslag

Voor het aanvragen van huurtoeslag moet u zijn bij de Belastingdienst. Klik hier voor een proefberekening of aanvragen van huurtoeslag.